A.K.S. Gruppen

INDUSTRILAKERING

Foretrukken prototypespecialist siden 1924

Industrilakering, der lever op høje kvalitetskrav

Hos A.K.S. er vi specialister i overfladebehandling, der lever op til de højeste kvalitetskrav. Hos A.K.S. får du en samarbejdspartner, der altid gør en ekstra indsats for at din opgave bliver løst hurtigt og professionelt. Uanset, om din opgave er lille eller stor. Vi holder hvad vi lover, og alle opgaver udføres af dygtige fagfolk, der mestrer deres håndværk til fingerspidserne.

Vådlakering:

Vi udfører alle former maling- og lakeringsarbejde, på alle typer emner. Vælg A.K.S. for den gode kvalitet og rådgivende sparring.

Pulverlakering:

Hos A.K.S. tilbyder vi også pulverlakering, som er den mest effektive og økonomiske måde at lakere på. Pulverlakering giver en ensartet slidstærk overflade.

  • Våd-kabine: 7200 x 4000 x 2500 mm
  • Lille pulver ovn: 7250 x 850 x 900 mm
  • Stor pulver ovn: 3800 x 2000 x 2500 mm
Automatisk dobbeltsidet pulver anlæg

Malerkabiner

Malerkabiner er et vigtigt redskab, som skaber et rent, støvfrit miljø, der er ideelt til sikker påføring af maling i høj kvalitet.

Malerkabiner hjælper også med at kontrollerer støvforurening, hvilket er vigtigt for at opnå en ensartet farve og overfladefinish. Kabinerne hjælper også med at holde arbejdspladsen ren, og de kan bruges til sikkert at indfange farlige stoffer som opløsningsmidler, fortyndere og andre kemikalier, der kan anvendes i malerprocessen.

Hydrauliske tanke malet med vores speciale 2-komponents lak-anlæg.