A.K.S. Gruppen

ELEKTRONIK

Foretrukken prototypespecialist siden 1924

56° Danmark: Droplet AirDock & Droplet MiniSpeaker

Er der noget Danmark er kendt for verden over, så er det design og audioprodukter.

56° Danmark udspringer af A.K.S gruppen selv, der som Danmarks ældste eksisterende mekanikleverandør til radiobranchen, blev stiftet i 1924.

56° Droplet MiniSpeaker’s lommestørrelse byder på revolutionerende bærbar lydteknologi med krystalklar lyd og et genopladeligt batteri, som kun bruger strøm ved tilslutning.

Dråbeformen er kendetegnet på Droplet linjens design. I samme linje findes også Droplet AirDock.

Droplet AirDock er en Apple-godkendt dockingstation til iPad og iPhone med sublim lyd og AirPlay-funktion

56° Droplet Airdock er en kombination af en klassisk dock, holder og oplader til Apple-produkterne og så en trådløs højttaler du kan have med på farten. Så den kan både bruges i sofaen, som holder og højttaler til iPad’en, og udenfor hjemmet.

56° Danmarks Baggrund

56° Danmark udspringer af A.K.S gruppen, der som Danmarks ældste eksisterende mekanikleverandør til radiobranchen, blev stiftet i 1924.

Vi producerede drejekondensatorer og leverede små plade- og mekanikdele, højtalere med kabinetter samt grammofoner med automatiske pladeskiftere til den voksende radioproduktion i Danmark.

Da de første dansk producerede fjernsyn blev produceret var vi også en væsentlig leverandør af mekanik komponenter.

I takt med at de danske radio- og fjernsynsfabrikker lukkede, fandt vi nye kunder indenfor elektronikindustrien, medicoindustrien samt procesindustrien. Nu er A.K.S. Gruppen så tilbage i den branche som startede det hele, nemlig som producent af audioprodukter hvor 56° Droplet AirDock er det første produkt der lancere.