A.K.S. Gruppen

CNC-DREJNING OG FRÆSNING

Foretrukken prototypespecialist siden 1924

CNC-drejning og fræsning – For optimal præcision

Vi er prototypespecialisten

Vores speciale er 5-akset CNC-bearbejdning. Vi råder over 80 maskiner, og vores omfattende maskinpark inden for spåntagende bearbejdning, bliver løbende opdateret med den nyeste CNC-teknologi. Vi har blandt andet 5-aksede bearbejdningscentre og fleroperationsmaskiner med subspindler, CNC-styret brille, CNC-styret pinol, og 5 akset simultanbearbejdning der kan bearbejde med et enkelt setup

Vi er prototypespecialister i fremstilling af præcisionsemner med meget høj finish, og vi producerer alt fra enkelte stk. til store serier og rammeaftaler. Vores kvalitetsstyring er ISO 9001:2015 certificeret og vi har en kontrolafdeling med Zeiss 3D-koordinatmålemaskiner.

Turbinehjul er netop bearbejdet med 5-akset simultanbearbejdning. Den høje præcision opnås med et enkelt setup. Efterfølgende bliver det også afbalanceret.

CNC-drejning

A.K.S. Gruppens maskinpark, som hele tiden bliver opdateret med den nyeste CNC-teknologi, omfatter blandt andet 5-aksede multidrejecentre, med en drejediameter på op til 760 mm. og en drejelængde på op til 1524 mm.

Vi kan dreje i stort set alle typer metal og plast.

CNC-fræsning

Vores omfattende maskinpark som hele tiden bliver opdateret med den nyeste CNC-teknologi, omfatter blandt andet 5-aksede simultanbearbejdningscentre, med et arbejdsområde på op til x 4000 mm. y 900 mm. z 950 mm.

5-akset CNC-bearbejdning m. robotfødning

Ved produktion på en af vores mange 5-aksede og robotbetjente bearbejdningscentre sikrer vi såvel lave produktionsomkostninger som høj kvalitet og præcision. Emner færdigbearbejdes i en opstilling, hvilket eliminerer fejl ved flytning af emne og sikrer at alle bearbejdninger ligger præcist i forhold til hinanden.