A.K.S. Gruppen

VALSNING

Foretrukken prototypespecialist siden 1924

Valsning er en proces der benyttes til at kunne lave runding på materialet. Valsningen giver et aftryk på pladen hvorved der skabes en bestemt diameter eller radius på emnet. Dette gælder bl.a. ved runding af større plader, hvor processen og kvaliteten sikres af erfarne operatører, således at materialet opnår den helt rette valsning til opgaven.

Mange forskellige materialer kan valses som stål, aluminium, messing, kobber mv. Dermed er der uanede muligheder indenfor pladevalsning, hvor emnerne kan tilpasses forskellige industrier samt behov.

PLADEVALSNING

A.K.S. Metalindustri råder over et stort udvalg af pladevalser i forskellige størrelser til forskellige opgaver vores mindste pladevalse har en valsediameter på Ø24. Vores længste er på 4 meter.

Som en af de første har A.K.S. Metalindustri anskaffet en 4-valset CNC-styret valse, der kan valse ellipser, ovaler og andre former det ellers ikke er muligt at valse. Styringen giver tillige en stor præcision ved valsning af svøb, kabinetter og lignende.

PROFILVALSNING

A.K.S. tilbyder profilvalsning, af stang, rør og valsning af profiler, i stort set alle typer og størrelser. I forbindelse med bearbejdning af massive profiler, har vi mulighed for at forbukke enderne, således at materialespildet minimeres, og man undgår at vride materialet ved valsning af ringe, hvor man normalt valser med overlap.

Grundet A.K.S.’ omfattende maskinpark og mangeårige erfaring, tilbyder vi profilvalsning af alle former, herunder rør, profiler mv. i alle materialetyper, uanset om dette er stål, aluminium, rustfrit stål mv. Vores valsede produkter anvendes i mange forskellige brancher. Vi er i stand til at tilbyde kundetilpassede løsninger, hvad enten dette måtte være store eller små serier.
Vi er i stand til at valse emner i både stor radius. Vi er kreative og villige til at finde en løsning, så vores kunders ønsker bliver mulige.