A.K.S. Gruppen

Z ponad 250 wysoko wykwalifikowanymi pracownikami

AKS posiada jeden z najnowocześniejszych parków maszynowych

Hvem er AKS?

A.K.S. Gruppen råder over en stab på mere end 250 højt kvalificerede medarbejdere i Danmark og Polen, en af de mest moderne maskinparker samt et effektivt styret kvalitetssikringssystem – certificeret i.h.t. DS/ISO 9001:2015.

Produktionsfaciliteterne i Danmark og Polen dækker et areal på mere end 20.000 m² med fuld krandækning.

A.K.S. Gruppen er en 100% danskejet koncern, grundlagt i 1924 og i dag en førende leverandør til elektronik-, maskin-, medico-, og procesindustrien med nedenstående selskaber, der hver især er specialiseret inden for udvikling, projektering, konstruktion, produktion eller montage.

A.K.S. Gruppen A/S består af:

A.K.S. Metalindustri A/S

er specialist i præcisionsbearbejdning af tyndplade samt laserskæring. Virksomheden tilbyder udvikling og produktion af mange typer pulte, chassiser, kabinetter, forplader og prototyper.

A.K.S. Poland z o.o.

tilbyder udvikling og produktion af forskellige typer pulte, chassiser, kabinetter, forplader, og prototyper til elektronikindustrien, den grafiske branche, medicoteknisk og kirurgisk industri, samt til medicin-, og fødevareproducenter.

A.K.S. Finmekanik A/S

har specialiseret sig i spåntagende bearbejdning af præcisionsemner samt højhastighedsbearbejdning af aluminium til den avancerede del af den finmekaniske industri.

A.K.S. Industries sp. z o.o.

har specialiseret sig i produktion af præcisionskomponenter, prototyper og andre former for præcisionsbearbejdning til en række af både lokale og udenlandske firmaer.

A.K.S. Teknik A/S

er totalleverandør og outsourcing-partner inden for dental, medicinal, elektronisk og mekanisk produktion. Der tilbyder outsourcing-ydelser og montageservice til koncernens mange kundegrupper.

A.K.S. Coating sp z o.o.

tilbyder forbehandling, samt industriel pulverlakering af stål og aluminium produkter i en bred vifte af farver og strukturer. A.K.S. Coating sp z o.o. er udstyret med ny teknologi til produktion samt validering og dokumentation af processerne.

A.K.S. Rustfri A/S

er en ingeniør og produktionsvirksomhed som fremstiller komplette industrianlæg, proceslinjer og produktionsudstyr i såvel rustfrit stål som andre korrosionsfaste materialer.

A.K.S. Cables sp z o.o.

er totalleverandør inden for kabelkonfektionering, mekanisk samling og printmontage, indstøbning i plast m.m. Med kraftige investeringer i fuld- og halvautomatisk produktionsudstyr, er der skabt en underleverandørvirksomhed med speciale i printmontage, apparatmontage og kabelkonfektionering, der er med helt i front, og som kan tilfredsstille de fleste kundebehov.

A.K.S. Montronics A/S

er specialist i produktion samt montage af kundespecificeret print, kabler og ledninger, f.eks. coax, harness, multikabler eller enkeltledere. Prototyper produceres efter kundens ønske.

Oferujemy

Jeśli pracujesz nad pomysłem, który chciałbyś zrealizować, skontaktuj się z naszym działem technicznym w celu konsultacji i rozwoju projektu.

Grupa A.K.S. posiada certyfikowany system ISO 9001:2015 od roku 1992. Nasz system zarządzania jakością zapewnia zgodność produktów z jego specyfikacją.

Rozwój i outsorcing – od pomysłu do gotowego produktu. A.K.S. oferuje całkowite rozwiązania, gdzie jesteśmy odpowiedzialni za wszystkie aspekty podczas produkcji.

Nowoczesny park maszynowy jest podstawą naszej działalności co przyczynia się do konkurencyjności naszego zakładu produkcyjnego.

Vil du vide mere eller har du spørgsmål?