A.K.S. Gruppen

Indkøbsassistentelev søges!

Ønsker du en dynamisk hverdag som indkøbsassistent-elev i en produktionsvirksomhed, hvor du får lov at tale med mange mennesker og personligheder på kryds og tværs? Så læs videre… Som indkøbsassistent-elev hos AKS kommer du til at arbejde i Axapta med kunder, leverandører og produktioner. Du kommer til at lære hele processen fra start til slut – dvs. fra ordremodtagelse og indkøb af råvarer til planlægning af produktion og levering til kunden.

Vores forventninger til dig:

  • mødestabil, arbejdsom, punktlig
  • du skal have flair for tal og IT

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.   Du kan finde mere information om virksomheden her: www.aks.dk  Du er velkommen til at kontakte os for yderligere informationer: Mail: job@aks.dk – tlf.: 77 31 31 31 – spørg efter Andreas Storsul-Nielsen